KØRESKOLEN TRAFIKANT

Du finder Trafikant på Vestervænget 9 i Tilst, der danner rammen omkring et fællesskab mellem Henrik, Brian og KORTtilMC. Stor erfaring, og passion for trafik, samlet under samme tag.

Du kan skrive til os på: info@trafikant.dk

SMS eller telefonopkald: 51 88 01 95 (bemærk, vi svarer ikke telefonen under kørelektioner, men vender tilbage hurtigst muligt)

Køreskolen Trafikant, Vestervænget 9, 8381 Tilst
Brian Odsgaard, kørelærer

BRIAN ODSGAARD

Kørelærer til bil og motorcykel, særlig godkendt kørelærer.

Brian har altid haft en passion for trafik og har erfaring fra militærpolitiet og som taxachauffør i Århus, så alle elever i trygge hænder i trafikken. Derudover er Brian uddannet datamatiker og har flere års erfaring med undervisning af unge med særlige behov (Autisme, ADHD, ADD o.lign).

Brian  elsker at undervise nye bilister i både teorilokalet og i skolevognen, han har en tålmodighed som få.

Brian er uddannet kørelærer i 2017 ved Midtjysk Kørelærer Uddannelse i Viborg.

HENRIK NØRGAARD

Henrik er uddannet kørelærer til bil ved Midtjysk Kørelæreruddannelse i 2011 og udvidede i 2014 også til motorcykel.

Henrik har en baggrund ved TDC, hvor han har arbejdet med IT og undervisning gennem 23 år inden han valgte at forfølge drømmen om at blive kørelærer.

Derudover er Henrik også instruktør ved FDM Køretekniske kurser på Jyllandsringen.

kort-til-mc.dk

KORT til MC

Trafikant samarbejder med Jesper, der er indehaver af KORTtilMC.dk omkring kørekort til motorcykel. KORTtilMC og Trafikant deler adresse og teorilokale i Tilst. Jesper er en utrolig dygtig kørelærer, med stor passion og mange års erfaring med motorcykler.